Blog
Geri Dön

Kaş’ta Nereye Gidilir?

09 Ağustos 2022

 

 

Kaş, Antalya’nın turistik ilçeleri arasında yer alır. Tatil için Antalya ve Fethiye’yi tercih edenlerin mutlaka Kaş’ı da görmesi gerekir. Kaş yazlık kiralık villa seçeneklerimiz arasından tercih yaparak mükemmel bir tatil yaşayabilirsiniz. Kaş, pek çok tatil yöresine yakın olmasının yanında merkezi konumda olması ile de dikkat çeker.

Belde, her yıl binlerce turistin akın ettiği yerlerden biridir. Günümüze kadar gelen doğal güzellikleri ile de insanların ilgisini çeker. Antalya’nın ilçelerinden biri olan Kaş, tarihte Likya ve Karia yolunun kesiştiği yer olarak da bilinir. Havuzu korunaklı villa seçeneklerimiz ile sevdikleriniz ve aileniz ile mükemmel tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Kaş, iklim şartları ve kültürel mirası ile ziyaretçi akınına uğrayan yöreler arasında yer alır. Bu sebeple Kaş’ta gezilecek pek yer bulunur. Balayı villaları ile baş başa güzel bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz size özel havuzun tadını çıkarabilir dilerseniz de denize girebilirsiniz.

Kaşta Ne Yapılır?

Kaş’ta yapılacak pek çok farklı aktivite bulunur. Tekne turları ve dalış aktiviteleri ile tatilinizi hareketlendirebilirsiniz. Geniş aileler için villalar ile Kaş tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı beldelerden biridir. Güzelliği ile buraya gelenleri kendine hayran bırakır. Burada bulunan Antik kentleri, plajları ve mağaraları gezerek son derece eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Kaş’ta gezilecek yerler arasında Patara Antik Kenti de bulunur. Patara Antik Kenti’nin tarihi M.Ö. 5. Yüzyıla kadar dayanır. Günlük kiralık villa seçeneği ile Patara Antik Kenti de ziyaret edebilirsiniz. Burada lüks tatil ile kültürel geziyi birleştirmeniz mümkündür.

Belde de gezilecek en önemli yerler arasında Kaputaş plajı, Bezirgan Yaylası, Mavi Mağara, Fırnaz Koyu, İslamlar Köyü yer alır. ile mükemmel tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Etiketler : #Kaş yazlık kiralık villa #Havuzu korunaklı villa #Balayı villaları #Geniş aileler için villalar #Günlük kiralık villa # Denize sıfır ve yakın villalar