Blog
Geri Dön

Didim’de Nereye Gidilir?

09 Ağustos 2022

 

Didim ziyaretçileri kendine hayran bırakan eşsiz bir doğaya sahiptir. Olağanüstü güzellikleri ile tatil severlerin tüm dikkatini üzerine çekmeyi başarır. Bunun yanında burası harika bir yaz tatili geçirmek isteyenler için de uygundur. Didim kiralık villa seçenekleri ile burada oldukça güzel bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Burada görülecek yerlerden biri Apollon tapınağıdır. Apollon Tapınağı UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alır. Roma ve Antik Yunan çağlarından günümüze kadar gelmeyi başaran kültürel bir mirastır. Yazlık kiralık villa seçeneklerimiz ile Didim’de unutulmayacak bir tatil geçirmek mümkündür.

Priene antik Kenti Didim2e oldukça yakındır. Burası eski şehir mimarisinin güzel bir örneği olma özelliğine sahiptir. Buranın Mykale Dağı yamaçlarında İyonyalılar tarafından inşa edildiği bilinir. Kiralık villa seçeneklerimiz sayesinde hem herkesten uzak tatil yapabilir hem de tarihi yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Didim Plajları

Altınkum Plajı Didim’in en önemli plajlarından biridir. Altın rengi kumsalı ve berrak denizi ile ziyaretçilerin gelmeyi en çok tercih ettiği alanlar arasında yer alır. Burada yaz sezonu diğer plajlara oranla daha erken açılır. Mayıs ve Kasım ayları dahilinde 7 ay oyunca burada denizde yüzülebilir. Bunun yanında plaj Türkiye’nin mavi bayrak sertifikalı plajları arasında yer alır. Deniz manzaralı villalar ile birbirinden güzel plajlara yakın tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Akbük doğada vakit geçirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği yerlerden biridir. Burada Çukur, Yarık ve Yavan isimli üç koy bulunur. Didim’de denizin keyfinin rahatlıkla çıkarılabileceği yerlerden biridir. Ortak havuzlu villalar ve apartlar ile doğa ile iç içe tatil yapmanız mümkündür.

Evcil hayvan izinli evler sayesinde evcil hayvanı olan misafirlerimizin sevimli dostları ile beraber mükemmel tatil yapmalarına olanak tanırız. Didim’de unutamayacağınız bir tatil geçirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler : #Didim kiralık villa #Yazlık kiralık villa #Kiralık villa #Deniz manzaralı villalar #Ortak havuzlu villalar ve apartlar #Evcil hayvan izinli evler,